Paardencoaching

Pony Power voor Kids


Unieke Sociale Vaardigheids Training voor het jongere kind.

Unieke sociale vaardigheids training

voor kinderen van 7-12 jaar

De Pony Power voor Kids cursus is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. Ieder kind is uniek en bezit een belangrijk talent. De Pony Power voor Kids cursus laat kinderen letterlijk in hun kracht komen. 


De cursus wordt gegeven met behulp van pony's. De kinderen werken samen aan opdrachten binnen een bepaald thema. Zij ontvangen directe feedback van de pony's, maar ook wordt besproken wat er gebeurd tijdens de oefeningen. Deze directe feedback zorgt voor essentiële leermomenten tijdens de trainingen.


Kinderen oefenen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale vaardigheden. De kinderen leren over lichaamstaal en gedrag van zichzelf en anderen. Ze doen oefeningen waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en het aangeven van grenzen gemakkelijker wordt. Kinderen leren hierdoor beter om te gaan met gevoelens en emoties.


De cursus heeft een heel praktisch karakter: doen, ervaren en beleven!


De Pony Power voor Kids cursus bestaat uit:

  • 5 lessen van 2 uur
  • een terug-kom-middag
  • een werkboek
  • een diploma-uitreiking


Kosten van de cursus bedragen € 350 inclusief BTW, materialen, drinken en een versnapering.

Maximaal aantal deelnemers per training is 6 kinderen.


Data voor de eerstvolgende cursus worden hier tijdig bekend gemaakt. Heb je interesse om jouw kind te laten deelnemen of wens je meer informatie, stuur mij een mailtje via onderstaande button.


Neem ook eens een kijkje op:

www.ponypowervoorkids.comPony Power voor Kids is een landelijk concept en wordt op meer dan 50 locaties in Nederland en België aangeboden door deskundig opgeleide coaches.